Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Jinetes Culinarios FC
Normal Tactiek Culio
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 30.6
slecht Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vegas trapt de bal weg. Skaryna kopt de bal weg. Passeri rent richting de bal. Passeri passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Calderón speelt de bal door. De La Iglesia rent richting de bal. Turcu rent richting de bal. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vegas met een harde bal richting middenveld. Henry kopt de bal weg. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Turcu is nu in balbezit. Calderón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turcu kan niet meer verder spelen. Fernández Gutiérrez komt het veld opgelopen. Henry neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Zout bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio geeft de bal voor. Skaryna kopt de bal weg. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rosas speelt de bal door. Henry rent richting de bal. Henry passt de bal zonder na te denken. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
León rent richting de bal. Forbes is nu in balbezit. Henry maakt een afschuwelijke overtreding. Henry krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zout bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio rent richting de bal. Subagio passt de bal in één keer door. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fernández Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 56%, Culinarios FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Jinetes - Culinarios FC 0:0

52e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Passeri onderschept slim de pass. Passeri geeft een lange en hoge pass. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Culinarios FC 0:1

54e minuut.
León geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo met een snelle inworp. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baj passt de bal zonder na te denken. Subagio is nu in balbezit. Subagio probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Martínez is nu in balbezit. Klungelig pakt Fernández Gutiérrez de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Culinarios FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 67%, Culinarios FC 33%.
Santos Jinetes - Culinarios FC 0:2