Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innova FC CAD Coclé
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Bućko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almillategui. Bućko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bućko met een snel genomen vrije trap. Guadamuz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 1:0

11e minuut.
Inworp. Henríquez met een snelle inworp. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman geeft een lange en hoge pass. Rathburn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Innova FC - CAD Coclé 1:1

13e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Daar is Dely Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrion met een sublieme pass. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Goodman probeert de bal met de borst te controleren. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Saladino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regis is nu in balbezit. Regis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Goodman met een sublieme pass. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko passt de bal in één keer door. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz draait met de bal, schiet en ... Reed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 2:1

32e minuut.
Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchaca onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naranjo. Menchaca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saladino met een snel genomen vrije trap. Reed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Frade met een snelle inworp. Rathburn kan de bal niet met de borst controleren. Rathburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Innova FC - CAD Coclé 2:2

43e minuut.
Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladino verovert de bal door een tackle van achteren. Saladino geeft de bal voor. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz schiet op doel. Reed bokst de bal weg. Reed met een sublieme pass. León probeert de bal met de borst te controleren. Guadamuz rent richting de bal. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 52%, CAD Coclé 48%.
Innova FC - CAD Coclé 3:2

46e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez passt de bal in één keer door. Saladino speelt de bal door. Bućko rent richting de bal. Bućko draait met de bal, schiet en ... Reed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almillategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Almillategui passt de bal met de wreef. Daar is Carrion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bućko is nu in balbezit. Bućko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Menchaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchaca geeft de bal voor. Bućko kopt de bal weg. Carrion rent richting de bal. Carrion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 4:2

57e minuut.
Minnema met een sublieme pass. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Phillips ... Strafschop! Guadamuz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guadamuz kan niet meer verder spelen. Bracho komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carrion neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 5:2

74e minuut.
Henríquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodman is nu in balbezit. Menchaca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menchaca krijgt een gele kaart. Goodman raakt geblesseerd tijdens het duel. Goodman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piggot probeert naar een medespeler te passen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Reed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 6:2

87e minuut.
Santa geeft een lange en hoge pass. Minnema kopt de bal weg. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Reed maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Melgar geeft de bal voor. Inworp. Minnema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrion is nu in balbezit. Carrion draait met de bal, schiet en ... Reed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Phillips de bal onder controle te krijgen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - CAD Coclé 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 48%, CAD Coclé 52%.
Innova FC - CAD Coclé 7:2