Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athena´´s Santos Jinetes
FIIIU Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
average Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kubień is nu in balbezit. Kubień geeft de bal voor. Klungelig pakt De los Ríos de bal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gruszecki met een sublieme pass. Kubień is nu in balbezit. Kubień geeft de bal voor. Klungelig pakt Montero de bal. Blackman rent richting de bal. De bal raakt de paal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 1:0

11e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas passt de bal met de wreef. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 2:0

13e minuut.
Robles De Frías met een sublieme pass. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De los Ríos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De los Ríos krijgt een gele kaart. Blackman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Robles De Frías neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 3:0

18e minuut.
Kubień is nu in balbezit. Hinestroza begaat een overtreding. Kubień raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 4:0

25e minuut.
Blackman probeert de bal aan de voet te houden. Reed kopt de bal weg. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... Falcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Rosta rent richting de bal. Naranjo speelt de bal door. Kubień met een sublieme pass. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kubień speelt de bal door. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Malcom geeft de bal voor. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman onderschept slim de pass. Blackman draait met de bal, schiet en ... Falcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 29%, Santos Jinetes 71%.
Athena´´s - Santos Jinetes 5:0

46e minuut.
Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza met een sublieme pass. Kubień heeft problemen om de bal te vangen. Kubień passt de bal zonder na te denken. Robles De Frías geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 6:0

49e minuut.
Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías passt de bal zonder na te denken. Kubień rent richting de bal. Kubień haalt uit met een fantastische trap. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubień neemt de hoekschop. Blackman kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 7:0

56e minuut.
Malcom rent richting de bal. Hinestroza onderschept slim de pass. Hinestroza probeert naar een medespeler te passen. Bissaco is nu in balbezit. Bissaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcom met een sublieme pass. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bissaco geeft een lange en hoge pass. Falcón met een sublieme pass. Kubień kopt de bal weg. Bissaco rent richting de bal. Bissaco haalt uit met een fantastische trap. Falcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bissaco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reed rent richting de bal. Reed geeft de bal voor. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Calderón trapt de bal weg. Malcom kopt de bal weg. Bissaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bissaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rosta kopt de bal weg. Inworp. De los Ríos met een snelle inworp. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Naranjo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Forbes verovert de bal door een tackle van achteren. Reed onderschept slim de pass. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart. Reed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blackman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Santos Jinetes 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 29%, Santos Jinetes 71%.
Athena´´s - Santos Jinetes 8:0