Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istočni Medvjedi Leicester City F.C.
Normal Tactiek 4.3.3 UDAV
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Rakočević passt de bal met de wreef. Stamenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cukić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jeftić is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Rakočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakočević schiet op doel. Goranović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istočni Medvjedi - Leicester City F.C. 0:1

42e minuut.
Mihić passt de bal zonder na te denken. Nikić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakočević. Nikić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nikić kan niet meer verder spelen. Vitakić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istočni Medvjedi 54%, Leicester City F.C. 46%.
Istočni Medvjedi - Leicester City F.C. 0:1

49e minuut.
Nenazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenazić speelt de bal door. Rakočević probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rakočević is nu in balbezit. Rakočević met een sublieme pass. Mihić is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Raić is nu in balbezit. Raić geeft een hoge lob. Daar is Delić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stamenić met de inworp. Nenazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenazić passt de bal in één keer door. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Istočni Medvjedi - Leicester City F.C. 0:2

71e minuut.
Papović geeft een lange en hoge pass. Mihić rent richting de bal. Stamenić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stamenić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manigoda de bal. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović schiet op doel. Paal! Cukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Delić met een sublieme pass. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić speelt de bal door. Komljenović rent richting de bal. Komljenović schiet op doel. Cukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istočni Medvjedi - Leicester City F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istočni Medvjedi 32%, Leicester City F.C. 68%.
Istočni Medvjedi - Leicester City F.C. 1:2