Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žilavi Panteri Razorni Rudar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rašović geeft een hoge lob. Baćević bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćević passt de bal met de wreef. Alikalazović rent richting de bal. Alikalazović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Baćević passt de bal in één keer door. Topić is nu in balbezit. Alikalazović onderschept slim de pass. Alikalazović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žilavi Panteri - Razorni Rudar 0:1

10e minuut.
Kadijević rent richting de bal. Kadijević geeft een hoge lob. Đurđevac rent richting de bal. Đurđevac draait met de bal, schiet en ... Topić kopt de bal weg. Mrdaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ocokoljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Žilavi Panteri - Razorni Rudar 1:1

37e minuut.
Ireiz probeert naar een medespeler te passen. Baćević kopt de bal weg. Topić heeft problemen om de bal te vangen. Alikalazović is nu in balbezit. Alikalazović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alikalazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćević bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikalazović is nu in balbezit. Baćević bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 52%, Razorni Rudar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žilavi Panteri - Razorni Rudar 1:1

52e minuut.
Kosorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosorić geeft de bal voor. Klungelig pakt Maslovar de bal. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tamindžić met de inworp. Đurđevac is nu in balbezit. Zirojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zirojević krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Parezanović geeft een hoge lob. Mikijelj heeft problemen om de bal te vangen. Mikijelj geeft een lange en hoge pass. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kosorić passt de bal met de wreef. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić probeert naar een medespeler te passen. Alikalazović is nu in balbezit. Alikalazović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 50%, Razorni Rudar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žilavi Panteri - Razorni Rudar 1:1