Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Građevinar Odlični Čelik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Šobot met een sublieme pass. Zoričić heeft problemen om de bal te vangen. Zoričić met een sublieme pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Radetić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šobot met de inworp. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Davidović verovert de bal door een tackle van achteren. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurković rent richting de bal. Đurković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šarčević speelt de bal door. Lončar bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurković verovert de bal door een tackle van achteren. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lončar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barba met een snelle inworp. Đurković is nu in balbezit. Đurković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zoričić rent richting de bal. Zoričić probeert naar een medespeler te passen. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ... Labović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - Odlični Čelik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Građevinar 54%, Odlični Čelik 46%.
CF Građevinar - Odlični Čelik 1:0

47e minuut.
Šarčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarčević passt de bal met de wreef. Popadić is nu in balbezit. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Barba rent richting de bal. Barba probeert naar een medespeler te passen. Đurković rent richting de bal. Rašović is nu in balbezit. Rašović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zoričić is nu in balbezit. Zoričić passt de bal in één keer door. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ... Radetić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - Odlični Čelik 2:0

62e minuut.
Popadić geeft de bal voor. Slavić kopt de bal weg. Kilić heeft problemen om de bal te vangen. Đurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurković schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lončar is nu in balbezit. Lončar geeft een lange en hoge pass. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Kilić met de inworp. Lončar is nu in balbezit. Đurković onderschept slim de pass. Đurković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - Odlični Čelik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Građevinar 61%, Odlični Čelik 39%.
CF Građevinar - Odlični Čelik 2:1