Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Slonovi Brzi Farmaceut
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Čančar rent richting de bal. Čančar geeft een hoge lob. Malović heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Malović is nu in balbezit. Malović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aligrudić met de inworp. Čančar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Samardžić met een sublieme pass. Drljević rent richting de bal. Drljević geeft de bal voor. Cvijić rent richting de bal. Cvijić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Aligrudić speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Smiljanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mijović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čančar verovert de bal door een tackle van achteren. Čančar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mijović zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cvijić de bal. Čančar rent richting de bal. Čančar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ivković is nu in balbezit. Ivković passt de bal met de wreef. Samardžić probeert naar een medespeler te passen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Slonovi 37%, Brzi Farmaceut 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 0:0

81e minuut.
Smiljanić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mijović met een snelle inworp. Čančar rent richting de bal. Čančar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 1:0

86e minuut.
Čančar is nu in balbezit. Čančar passt de bal in één keer door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Smiljanić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Slonovi 35%, Brzi Farmaceut 65%.
Užasni Slonovi - Brzi Farmaceut 1:0