Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mono Bolos Burgos FC
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada speelt de bal door. Daar is Cienfuegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuegos geeft een lange en hoge pass. Baldé probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Baldé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zarco onderschept slim de pass. Zarco passt de bal in één keer door. Chiner rent richting de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cosano verovert de bal door een tackle van achteren. Cosano geeft de bal voor. Cordero is nu in balbezit. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zamarripa met een harde bal richting middenveld. Castro kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Quadros is nu in balbezit. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Carpio rent richting de bal. Carpio speelt de bal door. Chiner met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada speelt de bal door. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Burgos FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 68%, Burgos FC 32%.
Mono Bolos - Burgos FC 0:1

47e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Marotta rent richting de bal. Zarco onderschept slim de pass. Zarco geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Chiner verovert de bal door een tackle van achteren. Zafra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zafra krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cosano passt de bal in één keer door. Inworp. Chiner met de inworp. Corroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Corroto geeft een hoge lob. Matallana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quadros krijgt zijn hoofd ertegen. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mono Bolos - Burgos FC 1:1

66e minuut.
Barrera met een sublieme pass. Ahumada rent richting de bal. Ahumada geeft een lange en hoge pass. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Andrade speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Barrera passt de bal met de wreef. Quadros is nu in balbezit. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ahumada passt de bal in één keer door. Benítez met een sublieme pass. Chiner is nu in balbezit. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Zamarripa met een harde bal richting middenveld. Castro kopt de bal weg. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zamarripa trapt de bal weg. Chiner kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiner de bal. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 55%, Burgos FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mono Bolos - Burgos FC 1:1