Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana Sanchez AC Chupasangre
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos is nu in balbezit. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Juárez rent richting de bal. Cormenzana maakt een afschuwelijke overtreding. Juárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paniagua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valias rent richting de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Paniagua rent richting de bal. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez passt de bal met de wreef. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Machón rent richting de bal. Machón probeert naar een medespeler te passen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amado speelt de bal door. Daar is Cebrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 51%, AC Chupasangre 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana Sanchez - AC Chupasangre 0:0

48e minuut.
Valias is nu in balbezit. Machón verovert de bal door een tackle van achteren. Machón speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Alarcon trapt de bal weg van het doel. Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrian speelt de bal door. Klungelig pakt Cornejo de bal. Cornejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marquez geeft een hoge lob. Valias is nu in balbezit. Met opzet legt Machón zijn tegenspeler op de grond. Machón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 45%, AC Chupasangre 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana Sanchez - AC Chupasangre 0:0