Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cansados Bolos Multi Caballeros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontaneda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fontaneda heeft problemen om de bal te vangen. Fontaneda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Echeberria is nu in balbezit. Arroyo rent richting de bal. Rabelo is nu in balbezit. Galendo rent richting de bal. Galendo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Multi Caballeros 0:1

22e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo onderschept slim de pass. Galendo speelt de bal door. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Echeberria heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arroyo zal de hoekschop nemen. Rabelo rent richting de bal. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Multi Caballeros 0:2

31e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo met een sublieme pass. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Delfino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Castro geeft de bal voor. Fontaneda rent richting de bal. Redondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fontaneda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fontaneda neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Multi Caballeros 1:2

38e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Rabelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cortez geeft de bal voor. Inworp. Parada met een snelle inworp. Klungelig pakt Galendo de bal. Galendo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pagola onderschept slim de pass. Pagola geeft een lange en hoge pass. Daar is Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Multi Caballeros 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 55%, Multi Caballeros 45%.
Cansados Bolos - Multi Caballeros 1:3

47e minuut.
Galendo is nu in balbezit. Rabelo rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Galendo verovert de bal door een tackle van achteren. Galendo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frisan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Frisan probeert naar een medespeler te passen. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coteron zijn tegenspeler op de grond. Coteron krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Parada is nu in balbezit. Andre onderschept slim de pass. Andre geeft een hoge lob. Dorta rent richting de bal. Dorta draait met de bal, schiet en ... Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Benito niet meer kan verder spelen. Zamora komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Escobar rent richting de bal. Galendo verovert de bal door een tackle van achteren. Galendo speelt de bal door. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een hoge lob. Echeberria is nu in balbezit. Galendo onderschept slim de pass. Galendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 56%, Multi Caballeros 44%.
Cansados Bolos - Multi Caballeros 1:3