Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana Sanchez Sucios Perros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amado de bal. Cardenas rent richting de bal. Cardenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Sanchez - Sucios Perros 0:1

15e minuut.
Cebrian rent richting de bal. Machón is nu in balbezit. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duque de bal onder controle te krijgen. Varillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cebrian is nu in balbezit. Cebrian probeert naar een medespeler te passen. Barrientos met een sublieme pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo speelt de bal door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares is nu in balbezit. Olivares passt de bal met de wreef. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas draait met de bal, schiet en ... Varillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Chacon rent richting de bal. Chacon passt de bal in één keer door. Olivares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diana Sanchez - Sucios Perros 1:1

37e minuut.
Cardenas met een sublieme pass. Klungelig pakt Swisher de bal. Met opzet legt Cornejo zijn tegenspeler op de grond. Cornejo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cortina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paez met een snelle inworp. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 43%, Sucios Perros 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana Sanchez - Sucios Perros 1:1

78e minuut.
Amado trapt de bal weg. Barrientos is nu in balbezit. Cortina maakt een afschuwelijke overtreding. Barrientos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barrientos kan niet meer verder spelen. Aponte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 49%, Sucios Perros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diana Sanchez - Sucios Perros 1:1