Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Jung Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Jung Jojo Mingjo
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Jefferson heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson passt de bal met de wreef. Közalmaz is nu in balbezit. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Grabić kan de bal niet met de borst controleren. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Ivaldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Chyu-Hyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kyung-Hyun is nu in balbezit. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu passt de bal in één keer door. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Jojo Mingjo 1:0

10e minuut.
Tae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz onderschept slim de pass. Közalmaz passt de bal in één keer door. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu met een sublieme pass. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Chan-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson verovert de bal door een tackle van achteren. Hayen rent richting de bal. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel. Chyu-Hyung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Minh Khánh met de inworp. Simeone rent richting de bal. Simeone passt de bal zonder na te denken. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Minh Khánh kopt de bal weg. Közalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Közalmaz met een sublieme pass. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Minh Khánh geeft een lange en hoge pass. Daar is Tae-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Jojo Mingjo 2:0

32e minuut.
Mândreanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoon-Lee met de inworp. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. Chyu-Hyung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 24%, Jojo Mingjo 76%.
Jung - Jojo Mingjo 2:0

49e minuut.
Kyung-Lee is nu in balbezit. Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tae-Lee kopt de bal weg. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Mândreanu met een sublieme pass. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lee-Kyung heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh onderschept slim de pass. Hayen is nu in balbezit. Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh geeft een hoge lob. Chyu-Hyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Chyu-Hyung trapt de bal weg van het doel. Minh Khánh kopt de bal weg. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chyu-Hyung trapt de bal weg van het doel. Minh Khánh kopt de bal weg. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Jojo Mingjo 3:0

56e minuut.
Kyung-Hyun speelt de bal door. Mândreanu geeft een hoge lob. Hayen kan de bal niet met de borst controleren. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hayen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Grabić met de inworp. Minh Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grabić rent richting de bal. Grabić geeft een lange en hoge pass. Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ivaldi passt de bal in één keer door. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson passt de bal zonder na te denken. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Simeone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivaldi de bal. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz haalt uit met een fantastische trap. Wang-Hyuong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kyung-Hyun rent richting de bal. Közalmaz onderschept slim de pass. Közalmaz passt de bal in één keer door. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz geeft de bal voor. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi schiet op doel. Chyu-Hyung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Minh Khánh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jefferson de bal. Kyung-Lee is nu in balbezit. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Simeone speelt de bal door. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Hyun rent richting de bal. Ivaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jaźnicki geeft de bal voor. Minh Khánh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Kyung. Lee-Kyung krijgt een gele kaart. Minh Khánh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Minh Khánh kan niet meer verder spelen. Kaljo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 14%, Jojo Mingjo 86%.
Jung - Jojo Mingjo 3:0