Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anybuk Jangmajo Inch Mingak
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Yang-Kun rent richting de bal. Shuzuko onderschept slim de pass. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo schiet op doel. Dae-Li probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chyu-Kim speelt de bal door. Jae-Jin rent richting de bal. Uk-Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uk-Song krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Han-Lee rent richting de bal. Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo met een sublieme pass. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 0:1

26e minuut.
Cheng-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Chyu-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Kim probeert naar een medespeler te passen. Sung-Hyun rent richting de bal. Sung-Hyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Uk-Song probeert de bal aan de voet te houden. Kyu-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kyung passt de bal in één keer door. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Uk-Song is nu in balbezit. Jae-Jin verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Jin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 1:1

37e minuut.
Wang-Kwoo passt de bal met de wreef. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Young rent richting de bal. Shuzuko verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Shuzuko passt de bal met de wreef. Uk-Song is nu in balbezit. Uk-Song geeft een hoge lob. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 55%, Inch Mingak 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 1:1

54e minuut.
Won-Doo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Kwoo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chyu-Kim de bal. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Dae-Li rent richting de bal. Dae-Li passt de bal in één keer door. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Han-Lee rent richting de bal. Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo passt de bal in één keer door. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Han-Kon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joon-Kyuong met een snelle inworp. Wang-Kwoo controleert de bal met de borst. Wang-Kwoo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Joon-Li trapt de bal weg. Sung-Hyun met een sublieme pass. Uk-Song probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 54%, Inch Mingak 46%.
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 2:1