Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FS Couteaux Honnetes Babouins
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Betala rent richting de bal. Betala passt de bal in één keer door. Oben is nu in balbezit. Oben schiet op doel. N`Djeya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Couteaux - Honnetes Babouins 1:0

18e minuut.
Oben bereikt de bal nog maar net als eerste. Betala is nu in balbezit. Oben rent richting de bal. Betala rent richting de bal. Betala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FS Couteaux - Honnetes Babouins 2:0

26e minuut.
Daar is Som, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ombede is nu in balbezit. Som maakt een afschuwelijke overtreding. Som krijgt een gele kaart. Ombede roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ombede kan niet meer verder spelen. Ako komt het veld opgelopen.

28e minuut.
M`Bahoute rent richting de bal. Betala rent richting de bal. M`Bahoute begaat een overtreding. Betala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Betala kan niet meer verder spelen. Toubé komt het veld opgelopen. Nyongha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt N`Joumeck de bal. Oben rent richting de bal. Oben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Som geeft de bal voor. Inworp. Ako met een snelle inworp. Kuete is nu in balbezit. Kuete draait met de bal, schiet en ... Menghe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Couteaux 51%, Honnetes Babouins 49%.
FS Couteaux - Honnetes Babouins 2:0

69e minuut.
M`Boa is nu in balbezit. M`Boa met een sublieme pass. Som bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuete verovert de bal door een tackle van achteren. Kuete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Toubé verovert de bal door een tackle van achteren. Toubé met een sublieme pass. Oben rent richting de bal. Oben schiet op doel. Vascomo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Couteaux 57%, Honnetes Babouins 43%.
FS Couteaux - Honnetes Babouins 2:0