Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MoKiLo Kendria
3 1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Papazov kopt de bal weg. Brovchenko rent richting de bal. Damin begaat een overtreding. Brovchenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brovchenko kan niet meer verder spelen. Devych komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Halyuza passt de bal met de wreef. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko met een sublieme pass. Damin is nu in balbezit. Damin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kharchenko probeert naar een medespeler te passen. Korshikov rent richting de bal. Korshikov passt de bal zonder na te denken. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mamutov met de inworp. Korshikov speelt de bal door. Rudnyak controleert de bal met de borst. Damin rent richting de bal. Damin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dorokhov probeert de bal aan de voet te houden. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko passt de bal in één keer door. Shutov rent richting de bal. Shutov schiet op doel. Svetlichni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nedilko verovert de bal door een tackle van achteren. Nedilko probeert naar een medespeler te passen. Shutov is nu in balbezit. Shutov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Devych de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kendria 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 33%, Kendria 67%.
MoKiLo - Kendria 1:0

47e minuut.
Plotko is nu in balbezit. Halyuza rent richting de bal. Halyuza probeert naar een medespeler te passen. Nedilko rent richting de bal. Nedilko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mazurenko geeft de bal voor. Inworp. Mamutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papazov is nu in balbezit. Papazov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shutov is nu in balbezit. Shutov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kendria 2:0

81e minuut.
Rudnyak is nu in balbezit. Papazov onderschept slim de pass. Papazov passt de bal in één keer door. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kendria 3:0

87e minuut.
Papazov rent richting de bal. Papazov probeert naar een medespeler te passen. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin schiet op doel. Svetlichni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Bilovus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivoshenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halyuza is nu in balbezit. Halyuza geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 30%, Kendria 70%.
MoKiLo - Kendria 3:0