Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slēpošana Pūces BFC Daugavpils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Salnais heeft problemen om de bal te vangen. Saimnieks is nu in balbezit. Saimnieks speelt de bal door. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca draait met de bal, schiet en ... Saulietis bokst de bal weg.

9e minuut.
Petrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dūzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zemļinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemļinskis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Hermanis de bal. Lācars bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermanis. Hermanis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Viltvārdis rent richting de bal. Zemļinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zemļinskis speelt de bal door. Daar is Vasaraudzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasaraudzis haalt uit met een fantastische trap. Lapsiņš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 0:2

15e minuut.
Papīrgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemļinskis is nu in balbezit. Papīrgrauzis begaat een overtreding. Papīrgrauzis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 51%, BFC Daugavpils 49%.
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 0:2

47e minuut.
Petrovs passt de bal met de wreef. Romanovs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viltvārdis. Romanovs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Romanovs kan niet meer verder spelen. Dūče komt het veld opgelopen. Lācars zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vasaraudzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasaraudzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 0:3

56e minuut.
Petrovs rent richting de bal. Zemļinskis onderschept slim de pass. Zemļinskis met een sublieme pass. Vasaraudzis rent richting de bal. Vasaraudzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saimnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermanis is nu in balbezit. Hermanis draait met de bal, schiet en ... Menca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 1:4

81e minuut.
Vasaraudzis rent richting de bal. Zemļinskis is nu in balbezit. Petrovs verovert de bal door een tackle van achteren. Vasaraudzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaraudzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jaunozols geeft een hoge lob. Papīrgrauzis is nu in balbezit. Papīrgrauzis speelt de bal door. Hermanis is nu in balbezit. Hermanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 44%, BFC Daugavpils 56%.
Slēpošana Pūces - BFC Daugavpils 1:4