Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidošana FK Raidings Biputni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Rezgalis met een harde bal richting middenveld. Zālmanis kopt de bal weg. Kaciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaciņš schiet op doel. Vaikulis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ģērķis neemt de hoekschop. Kaciņš rent richting de bal. Kaciņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Raidings Biputni 1:0

14e minuut.
Pavlovs speelt de bal door. Daar is Alpēns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaciņš onderschept slim de pass. Grīnups rent richting de bal. Grīnups haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Radins is nu in balbezit. Alpēns rent richting de bal. Alpēns met een sublieme pass. Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidošana FK 51%, Raidings Biputni 49%.
Lidošana FK - Raidings Biputni 1:0

55e minuut.
Radins rent richting de bal. Radins geeft de bal voor. Stiķēns geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaciņš de bal. Kaciņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Raidings Biputni 2:0

64e minuut.
Austers is nu in balbezit. Sesks rent richting de bal. Sesks passt de bal zonder na te denken. Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs schiet op doel. De bal raakt de paal. Rezgalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ādminis onderschept slim de pass. Ādminis geeft de bal voor. Balkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lielvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lielvārdis geeft een lange en hoge pass. Rezgalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidošana FK 70%, Raidings Biputni 30%.
Lidošana FK - Raidings Biputni 2:0