Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerres Requins fc samb
Normal Tactiek nastérix
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 46
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Ndao geeft een hoge lob. Inworp. Diange-Faye met de inworp. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ndecky rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Brousseau is nu in balbezit. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Diange-Faye met de inworp. Dossou rent richting de bal. Dossou probeert naar een medespeler te passen. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kabely bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa Diane verovert de bal door een tackle van achteren. Papa Diane probeert naar een medespeler te passen. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Papa Diane met een snelle inworp. Dossou geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... N`Dione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

9e minuut.
Ndao geeft een hoge lob. Sagna rent richting de bal. Sagna passt de bal in één keer door. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bendian kopt de bal weg. Kabely met een sublieme pass. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dossou rent richting de bal. Dossou speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. N`Dione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:1

19e minuut.
Dumur geeft de bal voor. Dossou rent richting de bal. Dossou speelt de bal door. Daar is Dougnalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dougnalgo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brousseau heeft problemen om de bal te vangen. Ndecky rent richting de bal. Brousseau onderschept slim de pass. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:2

29e minuut.
Dossou onderschept slim de pass. Dossou speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau geeft de bal voor. Diange-Faye is nu in balbezit. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Diange-Faye rent richting de bal. Diange-Faye geeft een hoge lob. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. N`Dione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:3

37e minuut.
Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo passt de bal in één keer door. Brousseau rent richting de bal. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Correa de bal. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... N`Dione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:4

45e minuut.
Inworp. Amadou Tall komt het veld opgelopen. Torsvik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerres Requins 81%, fc samb 19%.
Guerres Requins - fc samb 0:4

48e minuut.
Amadou Tall speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Dumur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Correa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. N`Dione bokst de bal weg.

49e minuut.
Diange-Faye kopt de bal weg. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndecky rent richting de bal. Correa onderschept slim de pass. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bourdillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau verovert de bal door een tackle van achteren. Brousseau geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Papa Diane passt de bal in één keer door. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau passt de bal zonder na te denken. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Dione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:5

57e minuut.
Dossou met een sublieme pass. Diange-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diange-Faye geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Diange-Faye met een snelle inworp. Dossou probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... N`Dione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Bourdillat de bal. Bourdillat geeft een hoge lob. Papa Diane met een sublieme pass. Amadou Tall controleert de bal met de borst. Amadou Tall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:6

63e minuut.
Tour is nu in balbezit. Tour geeft een hoge lob. Amadou Tall kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:7

64e minuut.
Kabely heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall passt de bal met de wreef. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa draait met de bal, schiet en ... N`Dione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diange-Faye zal de hoekschop nemen. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau schiet op doel. Tour probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:8

66e minuut.
Pouye is nu in balbezit. Pouye speelt de bal door. Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall geeft een lange en hoge pass. Dumur controleert de bal met de borst. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tour geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brousseau de bal. Brousseau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ndecky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diange-Faye is nu in balbezit. Diange-Faye passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... N`Dione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tour geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossou met een snelle inworp. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doucouré geeft een hoge lob. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall passt de bal met de wreef. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:9

83e minuut.
Dossou is nu in balbezit. Ndecky begaat een overtreding. Dossou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papa Diane met een snel genomen vrije trap. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerres Requins - fc samb 0:10

87e minuut.
Doucouré speelt de bal door. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerres Requins 87%, fc samb 13%.
Guerres Requins - fc samb 0:10