Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTK Manıslar Araz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayev is nu in balbezit. Xəlilli met een sublieme pass. Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ağayev geeft de bal voor. Azadvətən is nu in balbezit. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli schiet op doel. Zərbəliyev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Azadvətən zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakirli rent richting de bal. Zakirli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qurbanov de bal. Qurbanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Zakirli de bal. Cahangirov onderschept slim de pass. Cahangirov met een sublieme pass. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Şükürlü is nu in balbezit. Şükürlü geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cahangirov zal de hoekschop nemen. Daar is Xanbabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Azadov probeert naar een medespeler te passen. Sultanov is nu in balbezit. Sultanov passt de bal in één keer door. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimli met een sublieme pass. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 57%, Araz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Araz 0:0

51e minuut.
Xəlilli rent richting de bal. Səlimli is nu in balbezit. Xanbabayev begaat een overtreding. Xanbabayev krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mədətov trapt de bal weg. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli passt de bal in één keer door. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cahangirov geeft de bal voor. Ağayev kopt de bal weg. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Əjdərov rent richting de bal. Əjdərov met een sublieme pass. Qurbanov rent richting de bal. Sultanov is nu in balbezit. Sultanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Xəlilli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sultani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 50%, Araz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Araz 0:0