Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immense Cougars Enchanting County
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Dwomoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins is nu in balbezit. Owosu rent richting de bal. Aikins rent richting de bal. Aikins draait met de bal, schiet en ... Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Danladi geeft de bal voor. Inworp. Adu-Poku met een snelle inworp. Aikins is nu in balbezit. Aikins geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Isaaka is nu in balbezit. Sani onderschept slim de pass. Annan is nu in balbezit. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap. Asampong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Issah passt de bal in één keer door. Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dwomoh. Dwomoh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immense Cougars 46%, Enchanting County 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immense Cougars - Enchanting County 0:0

49e minuut.
Annan bereikt de bal nog maar net als eerste. Issah verovert de bal door een tackle van achteren. Issah speelt de bal door. Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Immense Cougars - Enchanting County 1:0

56e minuut.
Sani passt de bal zonder na te denken. Annan is nu in balbezit. Met opzet legt Issah zijn tegenspeler op de grond. Issah krijgt een gele kaart. Annan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lartey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asampong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani draait met de bal, schiet en ... Asampong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Issah met een sublieme pass. Schandorf geeft de bal voor. Adu-Poku kopt de bal weg. Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Manu trapt de bal weg. Yakinu kopt de bal weg. Aikins is nu in balbezit. Aikins draait met de bal, schiet en ... Danladi probeert de bal aan de voet te houden. Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Schandorf geeft een lange en hoge pass. Inworp. McCarthy met een snelle inworp. Aikins heeft problemen om de bal te vangen. Aikins geeft een hoge lob. Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Owosu is nu in balbezit. Owosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Immense Cougars - Enchanting County 2:0

77e minuut.
Nyarku kopt de bal weg. Sulemana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins probeert naar een medespeler te passen. Owosu is nu in balbezit. Owosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yakinu geeft een hoge lob. Komade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulemana bereikt de bal nog maar net als eerste. Annan is nu in balbezit. Annan draait met de bal, schiet en ... Asampong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immense Cougars 43%, Enchanting County 57%.
Immense Cougars - Enchanting County 2:0