Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Warlocks AFC Richmond
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Shaibu passt de bal in één keer door. Sarpong heeft problemen om de bal te vangen. Afedzie rent richting de bal. Sarpong verovert de bal door een tackle van achteren. Sarpong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paintil met een sublieme pass. Shaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu passt de bal zonder na te denken. Sarpong is nu in balbezit. Sarpong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Sarpong is nu in balbezit. Sarpong draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kluvi de bal. Sarpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Warlocks 46%, AFC Richmond 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Warlocks - AFC Richmond 0:0

48e minuut.
Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat passt de bal in één keer door. Shaibu is nu in balbezit. Shaibu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kluvi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Afedzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu onderschept slim de pass. Shaibu geeft de bal voor. Allan rent richting de bal. Allan geeft een lange en hoge pass. Kwakye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Afedzie onderschept slim de pass. Afedzie probeert naar een medespeler te passen. Siaw heeft problemen om de bal te vangen. Shaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kingston kopt de bal weg. Shaibu rent richting de bal. Shaibu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hendricks is nu in balbezit. Abubakari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mofat. Mofat krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Abubakari rent richting de bal. Ababio maakt een afschuwelijke overtreding. Ababio krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ayine geeft de bal voor. Inworp. Allan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaibu rent richting de bal. Shaibu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kingston geeft een hoge lob. Klungelig pakt Afedzie de bal. Afedzie probeert naar een medespeler te passen. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nkrumah passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hendricks de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nkrumah. Nkrumah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Warlocks 64%, AFC Richmond 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Warlocks - AFC Richmond 0:0