Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Donkeys Power Bears
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Adu-Amofah is nu in balbezit. Nti bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Amofah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nti kan niet meer verder spelen. Tutu komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Polo rent richting de bal. Polo speelt de bal door. Wassa is nu in balbezit. Tierro verovert de bal door een tackle van achteren. Tierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Power Bears 1:0

6e minuut.
Boadu is nu in balbezit. Boadu passt de bal met de wreef. Wassa heeft problemen om de bal te vangen. Tierro rent richting de bal. Tierro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Inworp. Pomeyie met de inworp. Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochere onderschept slim de pass. Ochere geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dzanie met een snelle inworp. Osei met een sublieme pass. Banini is nu in balbezit. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tutu met een sublieme pass. Pomeyie is nu in balbezit. Pomeyie passt de bal zonder na te denken. Tierro rent richting de bal. Tierro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lomotey met een sublieme pass. Boadu is nu in balbezit. Banini onderschept slim de pass. Sangari verovert de bal door een tackle van achteren. Sangari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Polo met de inworp. Pomeyie geeft een hoge lob. Dogo-Moro kopt de bal weg. Ochere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 42%, Power Bears 58%.
Enormous Donkeys - Power Bears 1:0

48e minuut.
Dzanie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osei-Antwi komt het veld opgelopen. Osei met de inworp. Sangari is nu in balbezit. Sangari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Banini rent richting de bal. Sangari onderschept slim de pass. Sangari passt de bal met de wreef. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lomotey is nu in balbezit. Banini verovert de bal door een tackle van achteren. Banini speelt de bal door. Tierro rent richting de bal. Tierro draait met de bal, schiet en ... Asante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Isaaka passt de bal in één keer door. Lomotey rent richting de bal. Lomotey passt de bal met de wreef. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari schiet op doel. Hanson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 43%, Power Bears 57%.
Enormous Donkeys - Power Bears 1:0