Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timeless Flyers Bangarous
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Asampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamah is nu in balbezit. Yamah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šrbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šrbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Owosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dwomoh komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Inworp. Essien met een snelle inworp. Odamtten rent richting de bal. Bediako onderschept slim de pass. Bediako geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yamah speelt de bal door. Bediako is nu in balbezit. Bediako passt de bal met de wreef. Šrbina is nu in balbezit. Šrbina draait met de bal, schiet en ... Gawu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - Bangarous 0:1

32e minuut.
Sangari met de inworp. Doe probeert de bal met de borst te controleren. Muntari bereikt de bal nog maar net als eerste. Doe verovert de bal door een tackle van achteren. Doe haalt uit met een fantastische trap. Wakaso bokst de bal weg.

38e minuut.
Yamah probeert naar een medespeler te passen. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako probeert naar een medespeler te passen. Kwame-Awuku is nu in balbezit. Kwame-Awuku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 57%, Bangarous 43%.
Timeless Flyers - Bangarous 0:1

55e minuut.
Essien bereikt de bal nog maar net als eerste. Odamtten bereikt de bal nog maar net als eerste. Essien maakt een afschuwelijke overtreding. Essien krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Doe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntari bereikt de bal nog maar net als eerste. Doe onderschept slim de pass. Doe draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Muntari is nu in balbezit. Doe rent richting de bal. Muntari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muntari krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wakaso trapt de bal weg van het doel. Šrbina kopt de bal weg. Asampong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwame-Awuku rent richting de bal. Kwame-Awuku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Senyo is nu in balbezit. Senyo geeft de bal voor. Odjija-Ofoe controleert de bal met de borst. Kofie rent richting de bal. Kofie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 46%, Bangarous 54%.
Timeless Flyers - Bangarous 0:1