Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayr Fc Gallant Harriers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Shaibu passt de bal in één keer door. Tutu is nu in balbezit. Adu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Oduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwao verovert de bal door een tackle van achteren. Kwao passt de bal met de wreef. Amaoko heeft problemen om de bal te vangen. Amaoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Gallant Harriers 0:1

27e minuut.
Vardis probeert naar een medespeler te passen. Amaoko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soughan. Soughan krijgt een gele kaart. Amaoko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nanka-Bruce neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nanka-Bruce is nu in balbezit. Mofat onderschept slim de pass. Mofat probeert naar een medespeler te passen. Amaoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaoko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mawe geeft een hoge lob. Bonsu heeft problemen om de bal te vangen. Shaibu rent richting de bal. Shaibu schiet op doel. Klungelig pakt Rahim de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayr Fc 55%, Gallant Harriers 45%.
Hayr Fc - Gallant Harriers 0:1

47e minuut.
Tagoe rent richting de bal. Vardis onderschept slim de pass. Vardis met een sublieme pass. Amaoko rent richting de bal. Amaoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bonsu is nu in balbezit. Bonsu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Samir de bal. Amaoko is nu in balbezit. Amaoko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amaoko rent richting de bal. Amaoko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Gallant Harriers 0:2

76e minuut.
Bonsu verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat met een sublieme pass. Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu draait met de bal, schiet en ... Fosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Gallant Harriers 1:2

88e minuut.
Mawe rent richting de bal. Mawe geeft een lange en hoge pass. Bonsu kopt de bal weg. Soughan rent richting de bal. Soughan schiet op doel. Fosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayr Fc 47%, Gallant Harriers 53%.
Hayr Fc - Gallant Harriers 1:2