Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inventor FC Yike Sunrise
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Ruijia onderschept slim de pass. Ruijia passt de bal met de wreef. Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chunying de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Yike Sunrise 0:1

24e minuut.
Xianrong rent richting de bal. Juntao onderschept slim de pass. Juntao geeft een hoge lob. Hengda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Xianrong rent richting de bal. Xianrong geeft de bal voor. Chunying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weikun verovert de bal door een tackle van achteren. Weikun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 58%, Yike Sunrise 42%.
Inventor FC - Yike Sunrise 0:1

69e minuut.
Fengshan is nu in balbezit. Fengshan passt de bal zonder na te denken. Hengda rent richting de bal. Hengda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xiaoxi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rong passt de bal in één keer door. Weikun is nu in balbezit. Fengshan met een sublieme pass. Hengda is nu in balbezit. Hengda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inventor FC - Yike Sunrise 1:1

87e minuut.
Chuliang geeft een hoge lob. Jinfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda is nu in balbezit. Hengda schiet op doel. Yuyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Yike Sunrise 2:1

89e minuut.
Ruijia rent richting de bal. Longgang verovert de bal door een tackle van achteren. Longgang speelt de bal door. Klungelig pakt Hengda de bal. Hengda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 29%, Yike Sunrise 71%.
Inventor FC - Yike Sunrise 2:1