Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xinlamian Hongdeng Inventor FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Fengyun met een snelle inworp. Jinhui is nu in balbezit. Jinhui passt de bal met de wreef. Liangde is nu in balbezit. Liangde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tailai probeert naar een medespeler te passen. Qiaobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiaobo geeft de bal voor. Sensong is nu in balbezit. Sensong geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chuliang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qiaobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sensong is nu in balbezit. Sensong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ziliang kopt de bal weg. Yufeng rent richting de bal. Yufeng geeft een lange en hoge pass. Longgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Longgang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jinhui geeft een hoge lob. Inworp. Ziliang met een snelle inworp. Longgang rent richting de bal. Longgang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lide rent richting de bal. Met opzet legt Qiaobo zijn tegenspeler op de grond. Qiaobo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fengyun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rencai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xinlamian Hongdeng 53%, Inventor FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xinlamian Hongdeng - Inventor FC 0:0

46e minuut.
Juntao geeft een hoge lob. Changchun kopt de bal weg. Guangyu heeft problemen om de bal te vangen. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fengshan geeft de bal voor. Yaoye rent richting de bal. Yaoye met een sublieme pass. Sensong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sensong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Longgang probeert naar een medespeler te passen. Yufeng is nu in balbezit. Longgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lide bereikt de bal nog maar net als eerste. Lide draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Liangde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziqing komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fengshan is nu in balbezit. Jinhui rent richting de bal. Fengshan met een sublieme pass. Longgang is nu in balbezit. Longgang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Qiaobo de bal. Qiaobo passt de bal met de wreef. Tailai probeert naar een medespeler te passen. Ziqing rent richting de bal. Ziqing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fengshan speelt de bal door. Longgang is nu in balbezit. Lide rent richting de bal. Longgang rent richting de bal. Longgang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Qiaobo met een snelle inworp. Benjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Longgang verovert de bal door een tackle van achteren. Longgang geeft de bal voor. Qiqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xinlamian Hongdeng 45%, Inventor FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xinlamian Hongdeng - Inventor FC 0:0