Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huangwangba AS Ayumi
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Zhicheng geeft de bal voor. Dalei heeft problemen om de bal te vangen. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel. Xiangchen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba AS - Ayumi 0:1

12e minuut.
Zhicheng geeft een hoge lob. Dalei rent richting de bal. Dalei geeft de bal voor. Naiqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Naiqun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba AS - Ayumi 1:1

24e minuut.
Xiuyuan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chao met een snelle inworp. Shaobo is nu in balbezit. Shaobo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba AS - Ayumi 2:1

27e minuut.
Wendong probeert naar een medespeler te passen. Xianyu rent richting de bal. Xianyu passt de bal zonder na te denken. Naiqun heeft problemen om de bal te vangen. Naiqun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Xizhi geeft de bal voor. Shaobo heeft problemen om de bal te vangen. Gai speelt de bal door. Naiqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Naiqun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xiuyuan trapt de bal weg van het doel. Daar is Zihou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongyun rent richting de bal. Hongyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zihou verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng speelt de bal door. Daar is Hongyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongyun schiet op doel. Xiangchen bokst de bal weg.

41e minuut.
Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng probeert naar een medespeler te passen. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun draait met de bal, schiet en ... Xinwen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba AS 47%, Ayumi 53%.
Huangwangba AS - Ayumi 2:1

47e minuut.
Lishi passt de bal zonder na te denken. Gai geeft een hoge lob. Xiaoxin rent richting de bal. Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba AS - Ayumi 2:2

78e minuut.
Xianlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianlie geeft de bal voor. Naiqun kopt de bal weg. Daar is Shaobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba AS 47%, Ayumi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huangwangba AS - Ayumi 2:2