Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ithad Portfouad Fera`h Harss El Hodood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
El Sherbeeny is nu in balbezit. El Sherbeeny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt El-Raheb de bal. Al-Mnoufy rent richting de bal. Al-Mnoufy draait met de bal, schiet en ... El-Shazly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Shalaby verovert de bal door een tackle van achteren. Shalaby geeft een hoge lob. Daar is El Ghandour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakr rent richting de bal. Sakr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sakr is nu in balbezit. Sakr draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Omar rent richting de bal. Shalaby onderschept slim de pass. Shalaby passt de bal met de wreef. Sakr rent richting de bal. Sakr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ithad Portfouad - Fera`h Harss El Hodood 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Portfouad 57%, Fera`h Harss El Hodood 43%.
Ithad Portfouad - Fera`h Harss El Hodood 1:0

47e minuut.
El-Raheb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Abou bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Abou passt de bal in één keer door. Abdul-Malik rent richting de bal. Abdul-Malik schiet op doel. Barakat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Qaseem kopt de bal weg. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar speelt de bal door. Al-Mnoufy is nu in balbezit. Al-Mnoufy schiet op doel. El-Shazly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Al Abou bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghandour is nu in balbezit. El Ghandour geeft een lange en hoge pass. Al-Mnoufy rent richting de bal. Al-Mnoufy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ithad Portfouad - Fera`h Harss El Hodood 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Portfouad 52%, Fera`h Harss El Hodood 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ithad Portfouad - Fera`h Harss El Hodood 1:1