Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nejoom El-Saloum Nejoom Dajaaj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


23e minuut.
Karara passt de bal in één keer door. Inworp. Nuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Hefny is nu in balbezit. El-Hefny haalt uit met een fantastische trap. El Kenany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nuri passt de bal zonder na te denken. Abdelzaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelzaher probeert naar een medespeler te passen. Ramzi rent richting de bal. Ramzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom El-Saloum 59%, Nejoom Dajaaj 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nejoom El-Saloum - Nejoom Dajaaj 0:0

48e minuut.
Radwan rent richting de bal. Radwan met een sublieme pass. Said probeert de bal aan de voet te houden. Ramzi is nu in balbezit. Ramzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Waleed is nu in balbezit. Waleed passt de bal met de wreef. Ragheb rent richting de bal. Ramzi onderschept slim de pass. Ramzi schiet op doel. Azzam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Abd El Hafiz met een snelle inworp. Rabie heeft problemen om de bal te vangen. El-Hefny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El-Hefny krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabie verovert de bal door een tackle van achteren. Rabie probeert naar een medespeler te passen. Abdelzaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelzaher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom El-Saloum - Nejoom Dajaaj 1:0

89e minuut.
Sobhy kopt de bal weg. Abdelzaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramzi rent richting de bal. Abdelzaher rent richting de bal. Abdelzaher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom El-Saloum 45%, Nejoom Dajaaj 55%.
Nejoom El-Saloum - Nejoom Dajaaj 1:0