Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inviolability Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Soisson probeert naar een medespeler te passen. Biever probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Decker de bal. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Biever onderschept slim de pass. Biever probeert naar een medespeler te passen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Brentano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner geeft een lange en hoge pass. Decker maakt een snoekduik en kopt de bal. Soisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:1

9e minuut.
Kellner geeft de bal voor. Decker kopt de bal weg. Storck heeft problemen om de bal te vangen. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... Soisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:2

13e minuut.
Biever rent richting de bal. Biever passt de bal zonder na te denken. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli schiet op doel. Soisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:3

16e minuut.
Boizard rent richting de bal. Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever passt de bal zonder na te denken. Decker rent richting de bal. Decker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bressaglia geeft de bal voor. Daar is Storck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorcinelli is nu in balbezit. Decker rent richting de bal. Decker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kellner de bal. Kellner geeft de bal voor. Decker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:4

22e minuut.
Burelbach speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Boizard is nu in balbezit. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Decker probeert de bal met de borst te controleren. Decker passt de bal in één keer door. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli haalt uit met een fantastische trap. Conter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sorcinelli geeft een lange en hoge pass. Kellner kopt de bal weg. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. Na een snelle pass probeert Conter de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kellner rent richting de bal. Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever geeft een hoge lob. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Leisen heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Biever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kellner geeft een lange en hoge pass. Daar is Conter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Boizard is nu in balbezit. Biever onderschept slim de pass. Biever probeert naar een medespeler te passen. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Soisson trapt de bal weg van het doel. Biever kopt de bal weg. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Boizard rent richting de bal. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli passt de bal zonder na te denken. Decker is nu in balbezit. Decker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:5

38e minuut.
Inworp. Brentano met de inworp. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner geeft de bal voor. Soisson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Conter heeft problemen om de bal te vangen. Decker is nu in balbezit. Decker geeft de bal voor. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Biever rent richting de bal. Biever speelt de bal door. Sorcinelli rent richting de bal. Decker is nu in balbezit. Decker schiet op doel. Soisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Storck de bal. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Burelbach is nu in balbezit. Kellner rent richting de bal. Burelbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burelbach krijgt een gele kaart. Kellner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joachim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Decker is nu in balbezit. Decker schiet op doel. Conter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inviolability 78%, Corsaires 22%.
Inviolability - Corsaires 0:5

47e minuut.
Sorcinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Storck is nu in balbezit. Sorcinelli onderschept slim de pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Biever geeft een lange en hoge pass. Daar is Brentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brentano probeert naar een medespeler te passen. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever passt de bal met de wreef. Decker heeft problemen om de bal te vangen. Decker haalt uit met een fantastische trap. Conter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Karels met een sublieme pass. Conter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner haalt uit met een fantastische trap. Soisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Storck geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brentano met de inworp. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kellner onderschept slim de pass. Kellner geeft een lange en hoge pass. Conter rent richting de bal. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kellner is nu in balbezit. Kellner geeft een lange en hoge pass. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. Soisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nilles rent richting de bal. Nilles geeft een lange en hoge pass. Leisen is nu in balbezit. Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever passt de bal zonder na te denken. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:6

73e minuut.
Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Decker probeert naar een medespeler te passen. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:7

75e minuut.
Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brentano met een snelle inworp. Kellner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kellner probeert naar een medespeler te passen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timoteo Rabico. Timoteo Rabico krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft de bal voor. Boizard is nu in balbezit. Sorcinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kellner met de inworp. Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever met een sublieme pass. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Corsaires 0:8

87e minuut.
Kellner passt de bal zonder na te denken. Daar is Brentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellner met een sublieme pass. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. Soisson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inviolability 79%, Corsaires 21%.
Inviolability - Corsaires 0:8