Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambassadeurs Radicaux Princes Beaux
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Thoss is nu in balbezit. Steil-Antoni verovert de bal door een tackle van achteren. Boever rent richting de bal. Steil-Antoni onderschept slim de pass. Steil-Antoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 1:0

20e minuut.
Frieden passt de bal in één keer door. Besic probeert de bal aan de voet te houden. Rodange is nu in balbezit. Rodange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 2:0

22e minuut.
Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashi is nu in balbezit. Gashi speelt de bal door. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 2:1

25e minuut.
Consbruck met de inworp. Cotte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frieden. Cotte moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cotte kan niet meer verder spelen. Hastert komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Haagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haagen geeft de bal voor. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange verovert de bal door een tackle van achteren. Rodange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hastert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fromont komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Radicaux 49%, Princes Beaux 51%.
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 2:1

47e minuut.
Fromont rent richting de bal. Linster bereikt de bal nog maar net als eerste. Linster passt de bal zonder na te denken. Boizard rent richting de bal. Boizard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Willmar de bal. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmar verovert de bal door een tackle van achteren. Fromont bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fromont passt de bal zonder na te denken. Boizard rent richting de bal. Boizard met een sublieme pass. Proietti rent richting de bal. Proietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Soisson trapt de bal weg van het doel. Thoss kopt de bal weg. Daar is Linster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fromont bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 2:2

74e minuut.
Proietti rent richting de bal. Proietti geeft de bal voor. Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard is nu in balbezit. Boizard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Boever passt de bal in één keer door. Boizard is nu in balbezit. Nigra is nu in balbezit. Boizard verovert de bal door een tackle van achteren. Boizard schiet op doel. Soisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Steil-Antoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoss rent richting de bal. Steil-Antoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steil-Antoni krijgt een gele kaart. Thoss raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Thoss kan niet meer verder spelen. Schleck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Radicaux 70%, Princes Beaux 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambassadeurs Radicaux - Princes Beaux 2:2