Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Quần Ngựa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30659
White hourse Academy Sài Gòn
532-W seri2 Tactiek Test 1.6
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.2 gemiddelde waardering 57.6
incredible Schieten adequate
brilliant Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


3e minuut.
Przyszlak verovert de bal door een tackle van achteren. Przyszlak probeert naar een medespeler te passen. Hoydonckx geeft een lange en hoge pass. Nadal probeert de bal met de borst te controleren. Nadal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vînătoru kopt de bal weg. Subocz is nu in balbezit. Nadal onderschept slim de pass. Nadal schiet op doel. Karbowiak bokst de bal weg.

15e minuut.
Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een lange en hoge pass. Šimonka maakt een snoekduik en kopt de bal. Nadal is nu in balbezit. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjävaara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nadal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimonka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 1:0

28e minuut.
Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Bártfai heeft problemen om de bal te vangen. Bártfai met een sublieme pass. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Hoydonckx verovert de bal door een tackle van achteren. Hoydonckx passt de bal in één keer door. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een hoge lob. Nadal krijgt zijn hoofd ertegen. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Roda heeft problemen om de bal te vangen. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 23%, Sài Gòn 77%.
White hourse Academy - Sài Gòn 2:0

46e minuut.
Balewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Hoydonckx heeft problemen om de bal te vangen. Hoydonckx geeft een hoge lob. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Przyszlak verovert de bal door een tackle van achteren. Przyszlak geeft een lange en hoge pass. Gočár heeft problemen om de bal te vangen. Gočár geeft een hoge lob. Balewski krijgt zijn hoofd ertegen. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Hoàng geeft een lange en hoge pass. Bártfai kopt de bal weg. Feitoza Dias geeft een hoge lob. Nadal springt en kopt de bal. Karbowiak bokst de bal weg.

57e minuut.
Karbowiak speelt de bal door. Bártfai speelt de bal door. Gočár heeft problemen om de bal te vangen. Gočár geeft een hoge lob. Nadal springt en kopt de bal. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 3:0

62e minuut.
Brackenier speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Feitoza Dias de bal onder controle te krijgen. Przyszlak geeft een lange en hoge pass. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Feitoza Dias kopt de bal weg. Bártfai met een sublieme pass. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een lange en hoge pass. Nadal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 4:0

66e minuut.
Paravati is nu in balbezit. Paravati passt de bal zonder na te denken. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár geeft een hoge lob. Balewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Feitoza Dias met een sublieme pass. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een lange en hoge pass. Nadal krijgt zijn hoofd ertegen. Sỹ Hoàng probeert de bal met de borst te controleren. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 5:0

75e minuut.
Paravati rent richting de bal. Paravati passt de bal zonder na te denken. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár geeft de bal voor. Balewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias geeft de bal voor. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Karbowiak trapt de bal weg van het doel. Feitoza Dias kopt de bal weg. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karbowiak speelt de bal door. Bártfai kan de bal niet met de borst controleren. Bártfai met een sublieme pass. Balewski is nu in balbezit. Balewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Feitoza Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feitoza Dias met een sublieme pass. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een hoge lob. Balewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Paravati speelt de bal door. Feitoza Dias speelt de bal door. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski draait met de bal, schiet en ... Karbowiak bokst de bal weg. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 6:0

86e minuut.
Vînătoru probeert de bal met de borst te controleren. Balewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vînătoru ... Strafschop! Vînătoru krijgt een gele kaart. Balewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balewski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 7:0

87e minuut.
Sỹ Hoàng geeft de bal voor. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai passt de bal zonder na te denken. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 8:0

90e minuut.
Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Balewski is nu in balbezit. Balewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Sài Gòn 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 19%, Sài Gòn 81%.
White hourse Academy - Sài Gòn 9:0