Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcthanhnho Red Rage FC
Normal Tactiek Bui Ha 3 ST
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh rent richting de bal. Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh geeft een lange en hoge pass. Lin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vân Long trapt de bal weg. Ðức Anh kopt de bal weg. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Duy Bảo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Ánh rent richting de bal. Kavasoğlu speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Oskierko passt de bal in één keer door. Satrustegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Satrustegui passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chí Khiêm speelt de bal door. Satrustegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Satrustegui speelt de bal door. Lin controleert de bal met de borst. Lin draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Duy Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Kavasoğlu onderschept slim de pass. Kavasoğlu passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:1

17e minuut.
Ái Quốc passt de bal met de wreef. Quang Ánh controleert de bal met de borst. Chí Khiêm rent richting de bal. Lin onderschept slim de pass. Lin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vân Long controleert de bal met de borst. Vân Long probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:2

19e minuut.
Ðức Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Satrustegui is nu in balbezit. Satrustegui probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Quý Vĩnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:3

21e minuut.
Ái Quốc speelt de bal door. Bá Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Satrustegui onderschept slim de pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera onderschept slim de pass. Mancera probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Satrustegui rent richting de bal. Satrustegui passt de bal zonder na te denken. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh geeft een hoge lob. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Trường Giang is nu in balbezit. Kavasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kavasoğlu speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh geeft de bal voor. Chí Khiêm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ái Quốc is nu in balbezit. Ái Quốc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bohl met een harde bal richting middenveld. Satrustegui heeft problemen om de bal te vangen. Chí Khiêm rent richting de bal. Satrustegui onderschept slim de pass. Satrustegui geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:4

38e minuut.
Satrustegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko rent richting de bal. Oskierko passt de bal in één keer door. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:5

40e minuut.
Oskierko is nu in balbezit. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Ánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kavasoğlu rent richting de bal. Trường Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Giang met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcthanhnho 78%, Red Rage FC 22%.
fcthanhnho - Red Rage FC 0:6

59e minuut.
Klungelig pakt Quang Ánh de bal. Mancera rent richting de bal. Chí Khiêm rent richting de bal. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ðức Anh onderschept slim de pass. Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:7

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzelec met een snelle inworp. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft de bal voor. Lin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Satrustegui geeft de bal voor. Vân Long probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Văn Thịnh de bal. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:8

68e minuut.
Mancera kopt de bal weg. Ðức Anh rent richting de bal. Duy Bảo rent richting de bal. Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Vân Long probeert de bal aan de voet te houden. Lin rent richting de bal. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:9

74e minuut.
Quang Ánh heeft problemen om de bal te vangen. Bá Tiến is nu in balbezit. Mancera rent richting de bal. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft de bal voor. Quý Vĩnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:10

76e minuut.
Kavasoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oskierko rent richting de bal. Oskierko met een sublieme pass. Klungelig pakt Lin de bal. Lin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo onderschept slim de pass. Duy Bảo speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Quý Vĩnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:11

81e minuut.
Oskierko geeft een lange en hoge pass. Văn Thịnh kan de bal niet met de borst controleren. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:12

85e minuut.
Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft een hoge lob. Ðức Anh is nu in balbezit. Mancera rent richting de bal. Mancera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Quý Vĩnh trapt de bal weg van het doel. Oskierko met een sublieme pass. Lin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Vân Long probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:13

88e minuut.
Chí Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Satrustegui verovert de bal door een tackle van achteren. Satrustegui met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Satrustegui kopt de bal weg. Quang Ánh met een sublieme pass. Satrustegui speelt de bal door. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - Red Rage FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcthanhnho 80%, Red Rage FC 20%.
fcthanhnho - Red Rage FC 0:14