Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Demirspor Tekirdağ Fantaroi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Şerifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittos verovert de bal door een tackle van achteren. Kittos probeert naar een medespeler te passen. Kürşad is nu in balbezit. Kürşad geeft een lange en hoge pass. Karaolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Şerifoğlu geeft een lange en hoge pass. Koumis rent richting de bal. Avkıran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Avkıran naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Avgousti geeft een hoge lob. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis passt de bal zonder na te denken. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 47%, Tekirdağ Fantaroi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kartal Demirspor - Tekirdağ Fantaroi 0:0

47e minuut.
Hadjicontanti geeft de bal voor. Koumis rent richting de bal. Koumis speelt de bal door. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Tekirdağ Fantaroi 1:0

54e minuut.
Basman trapt de bal weg. Papachristoforou kopt de bal weg. Avgousti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal schiet op doel. Karaolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjicontanti speelt de bal door. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Charitou onderschept slim de pass. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou passt de bal in één keer door. Sıdal is nu in balbezit. Sıdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Laifis kopt de bal weg. Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti verovert de bal door een tackle van achteren. Pashialis is nu in balbezit. Pashialis draait met de bal, schiet en ... Basman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Hadjicontanti onderschept slim de pass. Hadjicontanti speelt de bal door. Papachristoforou is nu in balbezit. Sıdal rent richting de bal. Sıdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 50%, Tekirdağ Fantaroi 50%.
Kartal Demirspor - Tekirdağ Fantaroi 1:0