Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katakitrinoi Demir Çelik Níki Atzamides
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lagos onderschept slim de pass. Lagos speelt de bal door. Gündoğdu rent richting de bal. Kounnides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katakitrinoi Demir Çelik - Níki Atzamides 1:0

10e minuut.
Kalotheou passt de bal met de wreef. Thoma geeft de bal voor. Klungelig pakt Ergüçlü de bal. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katakitrinoi Demir Çelik - Níki Atzamides 1:1

15e minuut.
Kalotheou rent richting de bal. Koronides onderschept slim de pass. Koronides speelt de bal door. Kounnides rent richting de bal. Kounnides haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kythreotis kopt de bal weg. Keser probeert de bal aan de voet te houden. Thoma rent richting de bal. Gündoğdu verovert de bal door een tackle van achteren. Gündoğdu draait met de bal, schiet en ... Physentzides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kalotheou geeft een lange en hoge pass. Gündoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamir rent richting de bal. Gündoğdu verovert de bal door een tackle van achteren. Gündoğdu schiet op doel. Physentzides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Savva is nu in balbezit. Savva geeft een hoge lob. Thoma kopt de bal weg. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katakitrinoi Demir Çelik 39%, Níki Atzamides 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katakitrinoi Demir Çelik - Níki Atzamides 1:1

52e minuut.
Pamir probeert naar een medespeler te passen. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser passt de bal met de wreef. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pamir rent richting de bal. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides speelt de bal door. Gündoğdu is nu in balbezit. Gündoğdu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Thoma met een sublieme pass. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis passt de bal zonder na te denken. Kounnides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnides schiet op doel. Paal! Gündoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündoğdu draait met de bal, schiet en ... Physentzides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lagos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kythreotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gündoğdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gündoğdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katakitrinoi Demir Çelik - Níki Atzamides 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katakitrinoi Demir Çelik 42%, Níki Atzamides 58%.
Katakitrinoi Demir Çelik - Níki Atzamides 2:1