Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Pilates MessiTheGoat FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Guan rent richting de bal. Krishnan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krishnan rent richting de bal. Krishnan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Koh speelt de bal door. Hong is nu in balbezit. Hong geeft de bal voor. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 0:1

28e minuut.
Guan rent richting de bal. Guan speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oh schiet op doel. Madhavi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 52%, MessiTheGoat FC 48%.
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 0:1

46e minuut.
Kian met een sublieme pass. Klungelig pakt Krishnan de bal. Oh onderschept slim de pass. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong schiet op doel. Madhavi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Guan rent richting de bal. Guan passt de bal met de wreef. Oh rent richting de bal. Oh draait met de bal, schiet en ... Madhavi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:1

68e minuut.
Choy geeft een lange en hoge pass. Kuan rent richting de bal. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan haalt uit met een fantastische trap. Phua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:2

75e minuut.
Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnan is nu in balbezit. Guan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 53%, MessiTheGoat FC 47%.
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:2