Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razer kelong Valley Deception
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Yap met een sublieme pass. Guan rent richting de bal. Guan passt de bal zonder na te denken. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Valley Deception 0:1

27e minuut.
Han is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met een snelle inworp. Han is nu in balbezit. Han haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razer kelong - Valley Deception 1:1

28e minuut.
Samivelu rent richting de bal. Han rent richting de bal. Peng Siong is nu in balbezit. Han onderschept slim de pass. Han draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yap rent richting de bal. Yap passt de bal zonder na te denken. Han is nu in balbezit. Han draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wah met een snelle inworp. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Samivelu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Valley Deception 2:1

40e minuut.
Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han passt de bal met de wreef. Krishnan rent richting de bal. Samivelu verovert de bal door een tackle van achteren. Samivelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 46%, Valley Deception 54%.
Razer kelong - Valley Deception 2:1

54e minuut.
Wah passt de bal met de wreef. Han speelt de bal door. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu draait met de bal, schiet en ... Hup probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wah zal de hoekschop nemen. Samivelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Samivelu trapt de bal weg. Yap is nu in balbezit. Met opzet legt Krishnan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krishnan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 44%, Valley Deception 56%.
Razer kelong - Valley Deception 2:1