Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Wahda Rezil Narr
Bayern Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Benhalima rent richting de bal. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Mas`ud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 1:0

7e minuut.
Jalal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabella met een snelle inworp. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mu`tazz geeft de bal voor. Bouid heeft problemen om de bal te vangen. Bouid met een sublieme pass. Ruis is nu in balbezit. Ruis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
El-Jurowani met een sublieme pass. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima draait met de bal, schiet en ... Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 2:0

12e minuut.
Del Francia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boumijel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benhalima. Benhalima krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kabella met een sublieme pass. El-Jurowani is nu in balbezit. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Mas`ud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 3:0

16e minuut.
Ismail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaleel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani passt de bal in één keer door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. Mas`ud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kabella geeft een lange en hoge pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Del Francia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruis is nu in balbezit. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Rouissi springt en kopt de bal. Mas`ud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Kaleel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouissi rent richting de bal. Rouissi passt de bal met de wreef. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Mas`ud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rouissi geeft een lange en hoge pass. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia met een sublieme pass. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 30%, Rezil Narr 70%.
Al Wahda - Rezil Narr 3:0

47e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski geeft de bal voor. Rouissi springt en kopt de bal. Mas`ud probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rouissi passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani passt de bal in één keer door. Benhalima rent richting de bal. Benhalima draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szwykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Del Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Francia speelt de bal door. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kabella passt de bal in één keer door. Del Francia speelt de bal door. Benhalima rent richting de bal. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 4:0

67e minuut.
Mu`tazz met een snelle inworp. Del Francia probeert de bal met de borst te controleren. Del Francia geeft een lange en hoge pass. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia geeft een hoge lob. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. Mas`ud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 5:0

79e minuut.
Mu`tazz verovert de bal door een tackle van achteren. Mu`tazz geeft een lange en hoge pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El-Jurowani de bal. Mas`ud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rezil Narr 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 26%, Rezil Narr 74%.
Al Wahda - Rezil Narr 6:0