Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL AHLI1 Latif Khuffals
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Omerčević is nu in balbezit. Dymanowski is nu in balbezit. Uthman rent richting de bal. Uthman draait met de bal, schiet en ... Janáček verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerčević onderschept slim de pass. Omerčević geeft de bal voor. Baniciu rent richting de bal. Baniciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Uthman verovert de bal door een tackle van achteren. Uthman geeft een hoge lob. Lalciu heeft problemen om de bal te vangen. Yasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Uthman probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk passt de bal met de wreef. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Habib verovert de bal door een tackle van achteren. Habib geeft een lange en hoge pass. Ling-Chong rent richting de bal. Yasin onderschept slim de pass. Yasin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baniciu kopt de bal weg. Baniciu is nu in balbezit. Dymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu schiet op doel. Faruq bokst de bal weg. Torno is nu in balbezit. Torno haalt uit met een fantastische trap. Faruq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLI1 - Latif Khuffals 1:0

42e minuut.
Lixa trapt de bal weg. Dymanowski kopt de bal weg. Lalciu heeft problemen om de bal te vangen. Yasin verovert de bal door een tackle van achteren. Yasin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLI1 68%, Latif Khuffals 32%.
AL AHLI1 - Latif Khuffals 1:0

63e minuut.
Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub geeft de bal voor. Abdel probeert de bal aan de voet te houden. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ya`qub kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdel de bal onder controle te krijgen. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu schiet op doel. Faruq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLI1 - Latif Khuffals 2:0

76e minuut.
Faruq met een sublieme pass. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymanowski begaat een overtreding. Habib raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Habib kan niet meer verder spelen. Munir komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doeltrap. Lixa trapt de bal weg van het doel. Uthman kopt de bal weg. Munir is nu in balbezit. Munir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. Uthman is nu in balbezit. Torno maakt een afschuwelijke overtreding. Torno krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Munir passt de bal met de wreef. Melli heeft problemen om de bal te vangen. Melli geeft een lange en hoge pass. Diya bereikt de bal nog maar net als eerste. Diya geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLI1 - Latif Khuffals 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLI1 60%, Latif Khuffals 40%.
AL AHLI1 - Latif Khuffals 2:1