Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sihar Jamal Faregh Halib
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Adjoulnija rent richting de bal. Hani is nu in balbezit. Adjoulnija onderschept slim de pass. Adjoulnija draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Baha met een snelle inworp. Tonati is nu in balbezit. Tonati geeft de bal voor. El Shazly is nu in balbezit. El Shazly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dhif geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mus`ad probeert naar een medespeler te passen. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad passt de bal in één keer door. Samir is nu in balbezit. Samir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sihar Jamal - Faregh Halib 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 42%, Faregh Halib 58%.
Sihar Jamal - Faregh Halib 0:1

70e minuut.
El Shazly rent richting de bal. Sarwat onderschept slim de pass. Nabil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nabil krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarwat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hani probeert naar een medespeler te passen. Benarouche rent richting de bal. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ramhe rent richting de bal. Ramhe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Samir de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ramhe trapt de bal weg van het doel. Hani kopt de bal weg. Nabil controleert de bal met de borst. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Benarouche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farag komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 41%, Faregh Halib 59%.
Sihar Jamal - Faregh Halib 0:1