Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Balad Ahmar Samak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Adjoulnaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjoulnaja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salman met een snelle inworp. Nizar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ejukezi geeft de bal voor. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabella. Fuhrabi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Majid onderschept slim de pass. Majid geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shaloufa de bal onder controle te krijgen. Salman rent richting de bal. Salman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shakir kopt de bal weg. Akram is nu in balbezit. Kabella verovert de bal door een tackle van achteren. Kabella schiet op doel. Hasim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Ahmar Samak 0:1

21e minuut.
AhmadAla geeft een lange en hoge pass. Daar is Wagih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar schiet op doel. Hasim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ouhssine speelt de bal door. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella met een sublieme pass. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar draait met de bal, schiet en ... Hasim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Ahmar Samak 0:2

30e minuut.
Inworp. AhmadAla met de inworp. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella schiet op doel. Nizar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 54%, Ahmar Samak 46%.
Sulb Balad - Ahmar Samak 0:2

55e minuut.
Tabut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AhmadAla met de inworp. Kabella rent richting de bal. Kabella geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Khalil is nu in balbezit. Khalil speelt de bal door. Daar is Jabir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella is nu in balbezit. Kabella geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Ahmar Samak 0:3

71e minuut.
Ayub geeft een hoge lob. Inworp. Majid met een snelle inworp. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hasim trapt de bal weg. Fuhrabi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shakir. Shakir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 28%, Ahmar Samak 72%.
Sulb Balad - Ahmar Samak 0:3