Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Kalab Ghabi Batal
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Al-Afdil met een sublieme pass. Klungelig pakt Marzaoubi de bal. Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzaoubi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shaariff passt de bal met de wreef. Fakhri geeft een hoge lob. Abd-al-Ati kopt de bal weg. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Suleiman passt de bal met de wreef. Jamil rent richting de bal. Muzzammil maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muzzammil naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ... Er-Rihani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boughamni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Abd-al-Hakim kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Ghabi Batal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 36%, Ghabi Batal 64%.
Latif Kalab - Ghabi Batal 1:0

48e minuut.
Kubane is nu in balbezit. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman speelt de bal door. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel. Boughamni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Marzaoubi geeft een hoge lob. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad passt de bal zonder na te denken. Hussain rent richting de bal. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Abd-al-Hakim probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jamil neemt de hoekschop. Hadi is nu in balbezit. Hadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shaariff probeert naar een medespeler te passen. Makram is nu in balbezit. Makram passt de bal met de wreef. Hussain rent richting de bal. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 29%, Ghabi Batal 71%.
Latif Kalab - Ghabi Batal 1:0