Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic CaSaBLaNCA SkOR MIKeL
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lamyaghri is nu in balbezit. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lamyaghri is nu in balbezit. Macharaoui onderschept slim de pass. Macharaoui passt de bal met de wreef. Idrissi heeft problemen om de bal te vangen. Idrissi draait met de bal, schiet en ... Qassemi bokst de bal weg.

31e minuut.
Jomaoui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. Majdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rashidi is nu in balbezit. Elkhalfi begaat een overtreding. Rashidi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamyaghri met een snel genomen vrije trap. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majdi met een harde bal richting middenveld. Lamyaghri kan de bal niet met de borst controleren. Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Macharaoui geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic CaSaBLaNCA - SkOR MIKeL 1:0

42e minuut.
Mkadmi geeft de bal voor. Lamyaghri rent richting de bal. Idrissi begaat een overtreding. Lamyaghri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lamyaghri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nizari is nu in balbezit. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic CaSaBLaNCA - SkOR MIKeL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic CaSaBLaNCA 51%, SkOR MIKeL 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic CaSaBLaNCA - SkOR MIKeL 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaddioui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui geeft de bal voor. Rozini kopt de bal weg. Qassemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ghalab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macharaoui rent richting de bal. Lamyaghri rent richting de bal. Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Macharaoui schiet op doel. Qassemi bokst de bal weg.

57e minuut.
Zwiwn geeft de bal voor. Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasemi speelt de bal door. Macharaoui is nu in balbezit. Macharaoui haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rozini geeft een lange en hoge pass. Macharaoui rent richting de bal. Macharaoui geeft de bal voor. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nizari controleert de bal met de borst. Majdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic CaSaBLaNCA 34%, SkOR MIKeL 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic CaSaBLaNCA - SkOR MIKeL 1:1