Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Karori Hard Kingz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Neil is nu in balbezit. Messam onderschept slim de pass. Messam geeft de bal voor. Burton controleert de bal met de borst. Griffiths met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Neil is nu in balbezit. Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sinclair speelt de bal door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce speelt de bal door. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Karori - Hard Kingz 1:0

24e minuut.
King met een harde bal richting middenveld. Ziadie kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Green begaat een overtreding. McDonald raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziadie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Davis de bal. Neil rent richting de bal. Neil schiet op doel. King maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Karori - Hard Kingz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Karori 48%, Hard Kingz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Karori - Hard Kingz 1:1

66e minuut.
Davis probeert naar een medespeler te passen. Gardner rent richting de bal. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Dixon kan de bal niet met de borst controleren. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Messam kan de bal niet met de borst controleren. Sinclair begaat een overtreding. Messam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziadie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dixon de bal. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Karori - Hard Kingz 1:2

88e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Karori 46%, Hard Kingz 54%.
Calm Karori - Hard Kingz 1:2