Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TePartí CD Energéticos
451V1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten poor
average Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Parra is nu in balbezit. Bartolomé onderschept slim de pass. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández speelt de bal door. Veigas probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moré heeft problemen om de bal te vangen. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vitier rent richting de bal. Vitier geeft een lange en hoge pass. Veigas speelt de bal door. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 1:0

29e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez begaat een overtreding. Benítez krijgt een gele kaart. Font raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Padrón komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bartolomé is nu in balbezit. Morales is nu in balbezit. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé schiet op doel. Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Baños rent richting de bal. Baños geeft een lange en hoge pass. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Morales is nu in balbezit. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 2:0

37e minuut.
Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Veigas speelt de bal door. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé onderschept slim de pass. Bartolomé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 34%, CD Energéticos 66%.
TePartí - CD Energéticos 2:0

52e minuut.
Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 3:0

56e minuut.
Bartolomé onderschept slim de pass. Bartolomé speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 4:0

64e minuut.
Arteaga passt de bal met de wreef. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een hoge lob. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 5:0

67e minuut.
Veigas geeft een lange en hoge pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Freeman is nu in balbezit. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Calero rent richting de bal. Bartolomé onderschept slim de pass. Bartolomé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 6:0

76e minuut.
Veigas probeert de bal met de borst te controleren. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Veigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calero onderschept slim de pass. Velásquez rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Peraza rent richting de bal. Velásquez met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - CD Energéticos 7:0

89e minuut.
Bartolomé onderschept slim de pass. Morales rent richting de bal. Bartolomé rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 29%, CD Energéticos 71%.
TePartí - CD Energéticos 7:0