Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hiperactivos Metropolitanos Liverpool Football Club
Normal Tactiek ♔ LFC-523 ♔
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Castillo speelt de bal door. Tejerina rent richting de bal. Denko rent richting de bal. Denko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Denko rent richting de bal. Denko geeft een hoge lob. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente rent richting de bal. De la Puente passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:1

6e minuut.
De la Puente geeft de bal voor. Alcántara kopt de bal weg. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik schiet op doel. Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:2

7e minuut.
De la Puente geeft een hoge lob. Denko kopt de bal weg. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:3

8e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara passt de bal in één keer door. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Quiñónez met een harde bal richting middenveld. Mujakić kopt de bal weg. Klungelig pakt Martí de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Denko is nu in balbezit. Mujakić met een sublieme pass. Martí rent richting de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:4

15e minuut.
Alcántara passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik passt de bal met de wreef. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mujakić kopt de bal weg. Menéndez met een sublieme pass. Mujakić met een sublieme pass. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:5

20e minuut.
Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara is nu in balbezit. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ... Quiñónez bokst de bal weg.

21e minuut.
Denko met een snelle inworp. Mujakić is nu in balbezit. Mujakić geeft de bal voor. Alcántara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:6

21e minuut.
Tejerina met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Reyes speelt de bal door. Golik is nu in balbezit. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:7

23e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Quiñónez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cid rent richting de bal. Cid passt de bal zonder na te denken. Mujakić speelt de bal door. Golik rent richting de bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:8

34e minuut.
De la Puente onderschept slim de pass. De la Puente speelt de bal door. Alcántara is nu in balbezit. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mujakić met een sublieme pass. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal zonder na te denken. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:9

41e minuut.
Castillo rent richting de bal. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente geeft een hoge lob. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:10

44e minuut.
Klungelig pakt Menéndez de bal. Denko rent richting de bal. Denko geeft de bal voor. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Metropolitanos 85%, Liverpool Football Club 15%.
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:10

48e minuut.
De la Puente met een sublieme pass. Alcántara is nu in balbezit. Reyes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyes krijgt een gele kaart. Alcántara raakt geblesseerd tijdens het duel. Alcántara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:11

49e minuut.
Tejerina passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Alcántara is nu in balbezit. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cid heeft problemen om de bal te vangen. Mujakić geeft de bal voor. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ... Quiñónez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Denko rent richting de bal. Denko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De la Puente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arévalo met een snelle inworp. Mujakić geeft een hoge lob. Alcántara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Denko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujakić rent richting de bal. Mujakić passt de bal met de wreef. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De la Puente geeft een hoge lob. Golik is nu in balbezit. Golik met een sublieme pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Quiñónez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Mujakić heeft problemen om de bal te vangen. Mujakić probeert naar een medespeler te passen. Golik rent richting de bal. Golik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mujakić met een snelle inworp. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft de bal voor. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Quiñónez met een harde bal richting middenveld. De la Puente kopt de bal weg. Mujakić geeft de bal voor. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:12

63e minuut.
Quiñónez speelt de bal door. La Rosa is nu in balbezit. De la Puente onderschept slim de pass. De la Puente geeft een hoge lob. Alcántara probeert de bal met de borst te controleren. Quiñónez bokst de bal weg. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:13

65e minuut.
Alcántara passt de bal met de wreef. Golik rent richting de bal. Golik passt de bal zonder na te denken. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:14

67e minuut.
Golik passt de bal met de wreef. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Denko rent richting de bal. Denko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:15

70e minuut.
Alcántara rent richting de bal. Alcántara met een sublieme pass. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel. Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:16

72e minuut.
Mujakić is nu in balbezit. Mujakić speelt de bal door. Alcántara rent richting de bal. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mujakić kopt de bal weg. Ravelo geeft een hoge lob. Golik rent richting de bal. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mujakić met de inworp. De la Puente rent richting de bal. De la Puente passt de bal met de wreef. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:17

82e minuut.
De la Puente passt de bal zonder na te denken. Mujakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujakić probeert naar een medespeler te passen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente speelt de bal door. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:18

89e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente passt de bal in één keer door. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Metropolitanos 80%, Liverpool Football Club 20%.
Hiperactivos Metropolitanos - Liverpool Football Club 0:18