Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayamo Rolando FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten tragic
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft een hoge lob. Busquets rent richting de bal. Busquets schiet op doel. Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Rolando FC 0:1

12e minuut.
Linares met een sublieme pass. Almeida rent richting de bal. Almeida geeft een hoge lob. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Inworp. Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vélez rent richting de bal. Vélez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayamo - Rolando FC 1:1

34e minuut.
De la Puente speelt de bal door. Klungelig pakt Amandio de bal. Busquets is nu in balbezit. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Mirabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bell is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Rolando FC 1:2

42e minuut.
Infante trapt de bal weg. Labra kopt de bal weg. Proenza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. Romero haalt uit met een fantastische trap. Mirabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Rolando FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 64%, Rolando FC 36%.
Bayamo - Rolando FC 1:3

52e minuut.
De la Puente rent richting de bal. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano geeft een hoge lob. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een lange en hoge pass. Mirabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cooper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lam komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Busquets is nu in balbezit. Labra is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Busquets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayamo - Rolando FC 1:4

82e minuut.
Font kopt de bal weg. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ... Tascón kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De la Puente passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Labra begaat een overtreding. Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Busquets komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayamo 67%, Rolando FC 33%.
Bayamo - Rolando FC 1:4