Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Gibbons United FC Hooks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Talampas met een sublieme pass. Pedlaoan rent richting de bal. Pedlaoan speelt de bal door. Tampipi rent richting de bal. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandoc passt de bal zonder na te denken. Pedlaoan is nu in balbezit. Pedlaoan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maclang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Gibbons - United FC Hooks 1:0

20e minuut.
Bual bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuno onderschept slim de pass. Tabuno met een sublieme pass. Madlangsakit is nu in balbezit. Madlangsakit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Talampas is nu in balbezit. Talampas geeft een hoge lob. Jandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandoc schiet op doel. Dimatulac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Gibbons - United FC Hooks 2:0

26e minuut.
Bual bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasco passt de bal in één keer door. Jandoc is nu in balbezit. Jandoc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Belasco onderschept slim de pass. Belasco met een sublieme pass. Maclang is nu in balbezit. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi haalt uit met een fantastische trap. Dimatulac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maclang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maclang geeft een lange en hoge pass. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Gibbons - United FC Hooks 3:0

38e minuut.
Tabuno met een sublieme pass. Madlangsakit heeft problemen om de bal te vangen. Madlangsakit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jandoc de bal. Jandoc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Gibbons 32%, United FC Hooks 68%.
Brave Gibbons - United FC Hooks 3:0

53e minuut.
Pedlaoan probeert naar een medespeler te passen. Maclang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Gibbons - United FC Hooks 4:0

57e minuut.
Bual passt de bal zonder na te denken. Pedlaoan is nu in balbezit. Pedlaoan met een sublieme pass. Talampas rent richting de bal. Talampas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Belasco probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mongcopa met een snelle inworp. Monteloyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteloyola geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Gibbons 52%, United FC Hooks 48%.
Brave Gibbons - United FC Hooks 4:0