Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oremor FC Defensores Feroces
atk Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.3
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
O`Connor onderschept slim de pass. O`Connor passt de bal met de wreef. Lombrea rent richting de bal. Lombrea draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 1:0

6e minuut.
Sevilla Medina probeert de bal aan de voet te houden. Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayán passt de bal in één keer door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 2:0

9e minuut.
Kossler geeft de bal voor. Dimofte geeft een hoge lob. Santamaría kan de bal niet met de borst controleren. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sayán passt de bal met de wreef. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc passt de bal met de wreef. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 3:0

16e minuut.
Oană speelt de bal door. Marzec is nu in balbezit. Marzec passt de bal in één keer door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Abadía heeft problemen om de bal te vangen. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc geeft een hoge lob. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Godoy komt het veld opgelopen. Fajersson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 42%, Defensores Feroces 58%.
Oremor FC - Defensores Feroces 3:0

46e minuut.
Dutkiewicz komt het veld opgelopen. Osadici komt het veld opgelopen. Miley komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Iglesias trapt de bal weg van het doel. Sayán kopt de bal weg. Abadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Puerto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marzec met de inworp. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Marzec passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz geeft een hoge lob. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 4:0

67e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici passt de bal met de wreef. Kossler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Fajersson passt de bal in één keer door. Abadía heeft problemen om de bal te vangen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 5:0

82e minuut.
Sayán speelt de bal door. Oană rent richting de bal. Oană speelt de bal door. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Marzec met een snelle inworp. Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayán passt de bal zonder na te denken. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 6:0

87e minuut.
Sayán probeert naar een medespeler te passen. Urbina is nu in balbezit. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Defensores Feroces 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 21%, Defensores Feroces 79%.
Oremor FC - Defensores Feroces 7:0