Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Desamparados Juventud Divinos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Faraj is nu in balbezit. Abou begaat een overtreding. Faraj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faraj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Enamorado is nu in balbezit. Enamorado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yanes onderschept slim de pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza speelt de bal door. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta schiet op doel. McGregor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ardon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Monge komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 61%, Juventud Divinos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Desamparados - Juventud Divinos 0:0

47e minuut.
Faraj met een sublieme pass. Valle probeert naar een medespeler te passen. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado verovert de bal door een tackle van achteren. Enamorado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Macia rent richting de bal. Faraj geeft een lange en hoge pass. Oyola kan de bal niet met de borst controleren. Enamorado rent richting de bal. Enamorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Howard geeft een hoge lob. Daar is Faraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faraj geeft een lange en hoge pass. Enamorado rent richting de bal. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Valle onderschept slim de pass. Valle speelt de bal door. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado rent richting de bal. Enamorado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ubau kopt de bal weg. Yanes probeert de bal met de borst te controleren. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta haalt uit met een fantastische trap. McGregor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Faraj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peraza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 52%, Juventud Divinos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Desamparados - Juventud Divinos 0:0